(30)

De laatste getuige

Verschenen in
Oorspronkelijke titel: Last Witness
Serie: Townsend & Falconetti (2)

Het politiekorps van Miami wordt opgeschrikt door een ongebruikelijke reeks moorden: agenten uit de eigen gelederen worden omgebracht, waarbij de plaats delict steeds duidelijk in scène is gezet. De politie herkent de hand van een seriemoordenaar en zet rechercheur Dominick Falconetti op de zaak. Zijn vriendin en openbare aanklager C.J. Townsend wordt aan het team toegevoegd, aangezien zij enkele jaren geleden het onderzoek leidde naar de beruchte lustmoordenaar Cupido en hem achter de tralies zette.

Maar nu, drie jaar later, is de terreur terug in de straten van Miami en jaagt er iemand op de politie. Details op de plaatsen delict en een ontvoering van een drugsbaron lijken te wijzen op een mogelijkverband met interne corruptie en een drugsoorlog, maar al spoedig begint C.J. te vermoeden, dat er een geheel ander motief is, waarom de agenten zo bruut worden vermoord. Een motief dat zij echter nooit kan openbaren, want als zij dat geheim zou onthullen, wordt een beestachtige moordenaar onmiddellijk op vrije voeten gesteld. C.J. zal haar vroegere belager en kwelgeest op haar eigen terrein, in de rechtszaal, moeten bestrijden, waarbij zij haar carrière, haar relatie en zelfs haar leven op het spel zet.

Jilliane Hoffman heeft na haar internationale bestseller Vergelding wederom een bloedstollende rechtbankthriller geschreven, die de lezer tot het verrassende einde op het puntje van de stoel houdt.Oorspronkelijke titel: Last Witness Serie: Townsend & Falconetti (2) Verschenen in: Vertaling: Jacqueline Caenberghs
Laatste editie:
15 maart 2012 Verschenen bij: Bruna B.V. Eigen Uitgaven Imprint: de Fontein
ISBN: 9789026121791 , 9789026129940 , 9789026136672 Genre: Thrillers & Spanning
Log in voor meer cijfers en beoordelingen

Favoriet van


Meer van Jilliane Hoffman