Advertentie

Blauwdruk van geluk

76

Rank 1372 Gelezen 81 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 82 Favoriet 1 Recensies 19
Feelgood Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

De feelgoodroman 'Blauwdruk van geluk' van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haar moeder ging namelijk zo ver met methodacting dat ze tegelijk met haar personage zwanger werd. De film werd een kaskraker, en de baby? Die werd in één klap beroemd. Navy’s jeugd bestond uit huiswerk maken op de set, rodeloperfeestjes en het gevoel dat ze een accessoire was. Nu is Navy, die zichzelf liever gewoon Avy laat noemen, een twintiger die schoonmaakwerk doet in een hotel. Ze probeert daarnaast aan de bak te komen als actrice. Zonder succes, tot ze filmmaker Raoul ontmoet. Hij gelooft in haar. Maar is dat terecht? 'Blauwdruk van geluk' is een eerlijke feelgoodroman over bittere glamour. Dit is het zevende boek van Petra Kruijt, die onder meer bekend is van 'Liefde in de lucht' en 'Laat me jou zijn'.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Fictie 15+
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
12 januari 2021
Laatste editie
12 januari 2021
ISBN
9789020539752 , 9789020539882


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (19)

Keuze van de redactie
Sanne de Graaf Hebban Recensent

Herkbare levensvragen in een tam jasje

door: Sanne de Graaf 1 like ebook

Navy de Roode is wellicht de meest bekende baby van Nederland. Haar moeder speelde in de film Marineblauwtje en leefde zich dusdanig in haar rol in door ook in werkelijkheid zwanger te raken. Uiteindelijk kon iedereen die dat wilde, zien hoe Navy op het witte doek geboren werd. Jaren later is Navy,...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Blauwdruk van geluk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken