Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Dans met mij
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 84 4 109 3 93 2 11 1 8

Dans met mij

305

Gelezen 379 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 296 Favoriet 13 Recensies 18
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 16   Topics 0

Jojo Moyes, auteur van de bestseller 'Voor jou' (verfilmd als 'Me Before You' met in de hoofdrollen Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games) schreef met 'Dans met mij' opnieuw een prachtige en ontroerende roman.

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan Le Cadre Noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.
Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z'n kop.

'Een absolute tranentrekker die je glimlachend naar je zakdoek laat grijpen.'

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
496
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
04 oktober 2016
Laatste editie
04 oktober 2016
ISBN
9789026141386 , 9789026141409 , 9789026146046


Boekinformatie wijzigen


Recensies (18)

Keuze van de redactie

Aangrijpend, maar ook te dik

door: Aimee

In een achterbuurt in Londen komt de veertienjarige Sarah op een ongelukkige manier in aanraking met Natasha. Haar opa blijkt al een tijd in het ziekenhuis te liggen en Sarah woont alleen in hun appartement. Natasha besluit de zorg voor de puber tijdelijk op zich te nemen, met alle gevolgen van...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dans met mij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.