Advertentie

Een week in Parijs

222

Rank 9609 Gelezen 275 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 171 Favoriet 5 Recensies 6
Feelgood Artikelen 3 Lijsten 4 Spots 8   Topics 0

Een week in Parijs is een heerlijke, korte roman over Sophie en Liv, de hoofdrolspelers uit Jojo Moyes' Portret van een vrouw. Twee vrouwen beleven een eeuw na elkaar hun wittebroodsweken in Parijs - maar hun tijd daar blijkt niet zo romantisch als de setting zou doen vermoeden...

In het Parijs van de belle époque brengt Sophie de eerste romantische weken na hun trouwen door met haar geliefde, de schilder Édouard Lefèvre. Het is een opwindende tijd, hoewel het leven aan de zijde van een arme kunstenaar ook zijn schaduwkanten kent...

Meer dan een eeuw later komen Liv en David aan in Parijs voor hun huwelijksreis. De stad is prachtig, maar de romantiek is ver te zoeken, vooral doordat Liv steeds alleen is omdat David de ene zakelijke afspraak na de andere heeft. Heeft Liv de fout van haar leven gemaakt?

Voor iedereen die genoot van Voor jou, De laatste liefdesbrief en Vier plus één is deze zelfstandig te lezen novelle de perfecte manier om de voorgeschiedenis van de gebeurtenissen in Portret van een vrouw te ontdekken!

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
10 november 2015
Laatste editie
10 november 2015
ISBN
9789026138829 , 9789026138836


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een week in Parijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken