Een intens gelukkig gevoel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 9 3 3 2 1 1 0

Een intens gelukkig gevoel

22

Gelezen 24 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 58 Favoriet 3 Recensies 4
Young adult Artikelen 2 Newsroom 2   Topics 0

Het is 2003, enkele maanden nadat de Verenigde Staten Irak officieel de oorlog verklaarden. In Amerika staan de verhoudingen tussen moslims en niet-moslims op scherp. Shadi hoort de ruzies tussen families na de dienst in de moskee, over wat het betekent om moslim te zijn, over wat ze als gemeenschap zouden moeten doen en zeggen, maar ze heeft het te druk met haar eigen problemen om eraan mee te doen.

Shadi is vernoemd naar vreugde, maar ze wordt achtervolgd door verdriet. Haar broer is dood, haar vader ligt op sterven, haar moeder stort in en haar beste vriendin is op mysterieuze wijze uit haar leven verdwenen. En dan is haar hart ook nog gebroken. Shadi probeert om door de overblijfselen van haar snel versplinterende wereld te navigeren door zich er doorheen te slaan zonder iets te zeggen. Totdat uiteindelijk, op een dag, alles verandert.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Blossom Books
Eerste editie
21 juli 2021
Laatste editie
09 juli 2021
ISBN
9789463492928 , 9789463492935


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Isolde Hebban Recensent

Prachtig geschreven en bijzonder actueel

door: Isolde 1 like ebook

Tahereh Mafi is vooral bekend van haar Young Adult-serie ‘Touching Juliette’, dat zich afspeelt in een dystopische toekomst. Ze heeft echter meer geschreven, waaronder het recent verschenen Een intens gelukkig gevoel, een contemporaine Young Adult-roman. De Nederlandse vertaling door Sandra C....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een intens gelukkig gevoel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken