Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Susan Smit Marion Pauw_Hotel Hartzeer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 5 3 14 2 2 1 0

Hotel Hartzeer

28

Gelezen 36 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 42 Favoriet 3 Recensies 2
Non-fictie Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische en verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegedoe, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk de ultieme bullshitfilter, geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.
In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie , Lifestyle & Vrije tijd
Non-fictie Vrije tijd/algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Lebowski
Eerste editie
10 februari 2017
Laatste editie
27 maart 2017
ISBN
9789048835416 , 9789048835423 , 9789048835416


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Eline Huls Hebban Recensent

Een plek waar harten tot rust komen

door: Eline Huls

Marion Pauw en Susan Smit zijn geen onbekenden in de Nederlandse literatuur. Pauw bevindt zich vooral in de hoek van de literaire thrillers. Haar thriller Daglicht werd verfilmd met Angela Schijf in de hoofdrol en in 2015 mocht zij het boekengeschenk schrijven voor de Maand van het Spannende Boek....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hotel Hartzeer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.