Advertentie
Jasper

Jasper

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Jasper vindt zichzelf een mislukkeling, tot hij op een dag de knappe Gemma tegen het lijf loopt. Al snel ontdekt hij dat hij een bijzondere gave heeft: alles wat hij zingt komt uit!
Plotseling ligt de wereld voor hem open en kan hij doen wat hij maar wil. Hij zet zijn gave overal voor in, zonder na te denken over de gevolgen.
Maar als hij besluit zijn gave te gebruiken om andere mensen te helpen en de wereld te verbeteren, komt hij erachter dat de wereld niet zo simpel in elkaar steekt als hij dacht. Want laat het lot zich wel zo gemakkelijk bespelen?

'Een echt feel-good-verhaal, dat je aan het denken zet en tegelijkertijd laat lachen.'
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
20 april 2013
ISBN
9789490767167
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (2)

Jasper

door: Johanna Lime 1 like
Jasper is een bijna twintiger die zichzelf een mislukkeling vindt, totdat hij ontdekt dat hij een bijzondere gave heeft. Met die gave probeert hij om de wereld te verbeteren. De knappe Gemma helpt hem daarbij. Maar als hij zijn gave een paar keer heeft ingezet om de wereld te behoeden van rampen,...

Youtube in een boek?

door: Rosanne 1 like
Douchend komt Jasper erachter dat hij geen doorsnee jongen is. Sterker nog: terwijl hij dat bekende liedje van Prince zingt, wast hij zijn haren met paars water en condenseren de paarse druppels op de cabine. Maar vergeet Jaspers vriendin Gemma niet, die hij per ongeluk in de supermarkt tegen het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook