Advertentie
Jezelf leren afsluiten voor allerlei energieën

Jezelf leren afsluiten voor allerlei energieën

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Ik liep al enige tijd rond met het idee om een boek te schrijven over hoe je jezelf voor allerlei negatieve en zware energieën kunt leren af te sluiten. Ik realiseer mij maar al te goed dat datgene waar ik over wil gaan schrijven voor iedereen duidelijk moet zijn. Dat valt niet mee want iedere lezer heeft zo zijn eigen (spirituele) ervaringen en niveau van bewustzijn. Ik ben me mijn hele leven al bewust van allerlei paranormaal verklaarbare en onverklaarbare energieën. Als kind was ik hier soms best weleens bang voor. Maar gelukkig heb ik mezelf, helaas wel helemaal alleen, hier doorheen gesleept.
Ik wil graag met dit boek iedereen die voor spirituele thema’s open staat bereiken en waar ik kan, advies geven. Ik zal proberen om op verschillende manieren iets over deze energieën uit te leggen.
Paragnost/helderziende Ron Malestein.

Info websites boeken en praktijk. Ook persoonlijk (telefonisch) paranormaal advies. Studietip de cursus. 'Help, ik ben hooggevoelig, wat nu?
Zie: www.malestein.info of www.deaura.nl
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
124
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Laatste editie
03 mei 2019
ISBN
9789463861113
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic