Advertentie
Venijn

Venijn

43
Rank 2208 Gelezen 68 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Job Reders heeft zeven jaar in de gevangenis gezeten voor de moord op zijn oom Bart, die hij niet heeft gepleegd. Wie is de echte dader? Zijn dochter Leonie, met wie hij weer een hechte band heeft gekregen toen ze samen de moord op 'charmeur' Gerard Brandenburg oplosten, overtuigt haar vader ervan om de werkelijke dader te ontmaskeren. Daar is hardnekkig speurwerk voor nodig. Commissaris Rijksen ziet het met lede ogen aan, want de zoektocht is niet zonder gevaar. De dader vinden is één ding, maar hoe bewijs je iets wat zo lang geleden is gebeurd? Zal Job worden gerehabiliteerd? Leonie is vastbesloten.

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
30 mei 2009
ISBN
9789046802083 , 9789046805824
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Niet al te ingewikkeld, leuke verhaallijnen en interessante personages.

door: Rachel van der Lee 1 like
Een leuk vervolg op de charmeur. De personages nog meer uitgediept. Niet heel erg ingewikkeld geschreven. Leuke dialogen. Het verhaal is niet echt spannend, maar ik zou het meer luchtig noemen. Ook andere personen opnieuw tegengekomen. Lastig om te zeggen of het nou een thriller is of een roman....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook