Advertentie
Wies en oma Wisse 1 - De bullebakbaas

Wies en oma Wisse 1 - De bullebakbaas

2
Rank 3264 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Wies en oma Wisse – De bullebakbaas is het eerste deel van een toegankelijke serie van Pluim-winnares Marte Jongbloed (bekend van Herre) voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze supergrappige serie, met fullcolour illustraties van Iris Boter, redt Wies haar oma van een gemene directeur.

De ouders van Wies zijn vaak voor hun werk in het buitenland. Daarom gaat ze elke dag naar haar oma, die in een verzorgingstehuis woont. En naar haar twee beste vrienden, de tweeling Zane en Jazz.
In het tehuis van oma Wisse komt een nieuwe directeur: Dick Tator. Hij is net ontslagen bij het leger. Hij voert meteen een heleboel strenge regels in. Eigenlijk heeft hij een hekel aan ouderen. Ze zijn traag en luisteren slecht naar bevelen. Wanneer de bewoners zelfs geld moeten verdienen voor Dick Tator, besluiten Wies en de tweeling dat het zo niet langer kan...

Marte Jongbloed won al twee keer een Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boeken over Herre, waarvoor Iris Boter de illustraties maakte. Wies en oma Wisse is door de korte zinnen heel geschikt voor jonge en minder ervaren lezers.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
80
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
30 september 2019
ISBN
9789024585694 , 9789024585748
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een echt kinderboek! Lezen en voorlezen!

door: rbbrleest 1 like
Een nieuw verhaal, zelfs een nieuwe serie, met heerlijk veel verschillende lijntjes voor zowel jongens als meisjes! Een verhaal om mee weg te duiken op de bank en dan ’s avonds in je bed compleet met zaklamp uit te lezen. De jongere betere lezer wordt als volwaardig gezien. Wies’ oma woont in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook