Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Zwanenzang
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 88 4 165 3 126 2 22 1 9
VN:

Zwanenzang

410

Gelezen 556 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 140 Favoriet 10 Recensies 22
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen hebben uitgehaald. Ieder voor zich probeert daarna om alles wat er is gebeurd gewoon te vergeten.

Maar er blijft toch een onaangenaam schuldgevoel in hun hoofd achter, dat door schijnbaar onschuldige woorden van anderen gemakkelijk kan worden aangewakkerd en waar ze nooit helemaal los van komen.

Na twintig jaar worden Sylvie, Doortje, Vicky en Janna beurtelings geconfronteerd met hun lidmaatschap van een groep die beter niet had kunnen bestaan. Ze proberen de signalen die ze krijgen te negeren maar worden tóch gedwongen om onder ogen te zien dat hun schuld moet worden ingelost en ze een hoge prijs gaan betalen. Een té hoge prijs, zelfs?

Kan hun onbekende belager, die van plan lijkt te zijn om met elk lid van de groep rigoureus af te rekenen, worden gestopt? Heeft het zin om het verleden op te rakelen of kunnen ze er beter definitief over zwijgen?

Ze beseffen alle vier pas laat dat het noodlot hen op de hielen zit.

Zwanenzang is opnieuw een heerlijke literaire thriller van Loes den Hollander, die door alle fans van Vrijdag in één adem zal worden uitgelezen!

+


Genre
Thrillers & Spanning
Vertaalde literaire roman, novelle
Literaire thriller
Thriller
Oorspronkelijke titel
Zwanenzang
Aantal pagina’s
319
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
28 maart 2007
Laatste editie
09 juni 2011
ISBN
9789078980452 , 9789061124771 , 9789061122166


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door lorrie03
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (22)

Keuze van de redactie

Iets minder glinstering maar toch een diamantje

door: Cees van Rhienen 1 like
Haar succesdebuut Vrijdag heeft Loes den Hollander direct de nodige bekendheid gegeven in lezend Nederland en Vlaanderen. Een gevolg hiervan is dat je als schrijver verzoeken krijgt om in de schijnwerper te treden. In de interviews die daarop volgen geef je in de antwoorden iets van jezelf kwijt....
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zwanenzang

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken