Alles voor elkaar

26

Artikelen 1 Top25's 1

Het staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede zien langskomen en nu, vervallen en rijp voor de sloop, is het gekocht door Montgomery Family Contractors. Zij - de drie broers Montgomery en hun excentrieke moeder - willen het liefdevol opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro... Ryder weet wel dat hij een tikje grof reageerde. Maar dat zijn moeder niet even met hem en zijn broers had overlegd voor ze Hope Beaumont als manager voor de B&B aannam, irriteerde hem hevig. Inmiddels moet hij toegeven dat ze gelijk had. Hope is efficiënt en toegewijd. En sexy. En ongebonden, dus niets zou een ongecompliceerde, los-vaste relatie in de weg moeten staan. Tot zijn verrassing is Hope het daar niet alleen mee eens, ze blijkt zelfs nog beter in los-vast dan hij. Wat positief lijkt, tot hij merkt dat hij meer en verder met haar wil... Zou hun Lizzy misschien wat kunnen doen voor hem?

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
03 maart 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034788238 , 9789402751048 , 9789402725100 , 9789402752526 , ...


Artikelen over Alles voor elkaar

Auteur van de week: Nora Roberts
13 maart 2015 1 like
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Een einde om van te smullen

door: Natasja Toorn 1 like
Ge wel- dig…. dit deel was echt het mooiste, en Nora heeft het lekkerste tot het laatst bewaard, goed gedaan. In dit deel leren we Hope en Ryder beter kennen, en hoe…? Ryder sprak me vanaf deel 1 het meeste aan in de serie, heerlijk stoer en tot het norse toe, maar met een hart van goud. En...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic