Broodje gezond

0

* Ook broodjes kunnen een culinair genot worden
*
Stefaan Daeninck maakt korte metten met het broodje kaas en broodje ham, en gaat voor de ciabatta met pesto, sambal manis, gegrilde aubergine en andere creatieve hoogstandjes
*
Met duidelijke werkbeschrijvingen, zodat iedereen er zich aan kan wagen
Met dit boek wil Stefaan Daeninck aantonen dat ook broodjes een culinair genot kunnen zijn. Hij maakt korte metten met het broodje kaas en broodje ham en gaat voor de ciabatta met pesto, sambal manis, gegrilde aubergine en andere creatieve hoogstandjes. Waarom eens geen broodje in repen of dobbelstenen bijvoorbeeld? De duidelijke werkbeschrijvingen vormen een ideale aanzet om een paar recepten zelf uit te proberen!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
20 juni 2003
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020951356

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic