De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde

De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde

1
Rank 5042 Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Aan de vooravond van de negentigste verjaardag van Louis van Roosgaarde, oud-minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken, neemt kleinzoon Roberto het initiatief tot een groot feest. Het landgoed De Roosgaarde wordt in gereedheid gebracht, de uitnodigingen verstuurd.
Maar niet iedereen blijkt te willen komen. Het aanstaande feest brengt van alles in beweging. Welke geheimen zijn er altijd verzwegen, wie zijn de onbekende familieleden die zich opeens aandienen, en is de oude Louis van Roosgaarde wel zo integer als hij altijd deed voorkomen?
DE 90STE VERJAARDAG VAN LOUIS VAN ROOSGAARDE is een wervelende familieroman die de lezer tot het einde op het puntje van de stoel zal houden.

Jan Terlouw, natuurkundige, is vooral bekend door zijn jeugdboeken en zijn politieke carrière. Zijn dochter Sanne Terlouw, neerlandica, is schrijfster; in 2008 verscheen haar roman "Het Rozeneiland". Samen publiceerden ze zes Reders & Reders-thrillers, waarvan in totaal ruim 100.000 exemplaren zijn verkocht, in 2013 de literaire thriller "De verdwenen menora" en in 2016 "In huis met een seriemoordenaar".
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Uitgeverij De Kring
Laatste editie
15 maart 2019
ISBN
9789462971264 , 9789462971240
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Cluedo in boekvorm

door Marvin O. op 06-04-2019

Louis van Roosgaarde wordt 90. Tijd voor een feest, en waar kan dat beter plaatsvinden dan op landgoed De Roosgaarde dat al generaties lang eigendom is van de familie. Roberto, zoon van Diederik van Roosgaarde en kleinzoon van Louis, verblijft er nu. De rest van de familie woont vrij ver weg en had het feest liever elders gehouden. Niet alleen de afstand heeft daarmee te maken. 25 jaar geleden...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook