De pinguïn met heimwee

2

De pinguïns Pepe en Bo wonen op het eiland Isabela, één van de eilanden van de Galapagoseilanden. Pepe is een levensgenieter en ziet altijd alles positief in. Bo is aan komen drijven vanaf de Zuidpool doordat hij een afslag heeft gemist. Hij heeft heimwee. Het kost hem grote moeite om blij te zijn. Zijn vriend Pepe heeft een zandkasteel gemaakt dat na een duik in de zee verwoest terug wordt gevonden. Hij helpt Pepe uitzoeken wie het kasteel stuk heeft gemaakt maar vraagt zich daarna eens te meer af of hij wel wil blijven of liever teruggaat naar de Zuidpool.Na een heftige storm over het eiland realiseert hij zich hoe hij gehecht is aan Pepe en dat hij toch liever wil blijven.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
45
Laatste editie
04 maart 2016
Uitgeverij
Mira Loves Books
ISBN
9789492343017

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Op avontuur met Pepe en Bo

door: rbbrleest 1 like
Het eerste vlot geschreven deel van twee pinguïnvrienden voor beginnende lezers op avi-niveau. De vriendschap tussen Bo en Pepe is ontstaan toen Bo op een golfstroom vanaf de Zuidpool kwam gedreven naar de Galapagoseilanden. ‘Ik dreef op een golfstroom. Helemaal van de Zuidpool naar hier. …. ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic