De Vloekwerkers Trilogie 1 - Witte kat

24

Cassel, een jongen van zeventien, komt uit een familie van vloekwerkers - mensen die de macht hebben om met slechts één vingeraanraking emoties, herinneringen, geluk of zelfs een heel leven te manipuleren. Vloekwerk is verboden en de familie van Cassel bestaat uit bedriegers en oplichters. Cassel is geen vloekwerker, hij is de enige normale in de familie. Op een klein detail na: drie jaar geleden heeft hij zijn beste vriendin Lila vermoord. Sindsdien heeft Cassel zijn uiterste best gedaan om op te gaan in de menigte. Maar er komen barstjes in zijn façade wanneer hij begint te slaapwandelen. In zijn nachtmerries verschijnt steeds een witte kat die hem om hulp vraagt. Ook om zich heen ontdekt Cassel steeds meer verontrustende dingen, zoals het vreemde gedrag van zijn broers, die iets voor hem geheimhouden. Als Cassel vermoedt dat hij deel uitmaakt van een enorme zwendelarij, moet hij zijn herinneringen stuk voor stuk ontrafelen en de zwendelaars ontmaskeren.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
White Cat
Serie
Vloerwerkers-trilogie (1)
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
09 oktober 2011
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789047517009 , 9789000303205

Lezersrecensies (1)

Origineel verhaal

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Cassel komt uit een familie van vloekwerkers. Deze mensen hebben bijna allemaal een bijzondere gave. Zijn broers kunnen bijvoorbeeld met een aanraking iemand zijn herinneringen wissen of iemand zijn gevoelens beïnvloeden. Ook zijn er werkers die met een aanraking iemand kunnen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic