Kingston noir

3

Artikelen 4 Lijsten 1

In Zaventem wordt een overval gepleegd op een vliegtuig. Alexei, een Russische huurling, steelt daarbij een datadrager. Zijn deal met terroristen gaat echter fout en hij verstopt de datadrager bij zijn vriendin Anna. Wanneer hij wordt vermoord, vlucht Anna met haar dochter Lucy naar Jamaica, waar Anna's ex-vriend en de vader van Lucy woont. Ze worden achtervolgd door Alexeis vijanden. Kingston, Jamaica. Een seriemoordenaar ontvoert en vermoordt schoolmeisjes. Commissaris Jennifer Vassell leidt het onderzoek. Ze heeft alles tegen. Ze is blank, ze is Brits en ze is een vrouw. En ze zoekt een moordenaar die zich niet laat vangen. Ten einde raad doet ze een beroep op een oude vriend uit Londen, een voormalige profiler. Wanneer Anna en Lucy onderdak vinden in Kingston, hopen zij onvindbaar te zijn voor de mensen die de datadrager in handen willen krijgen. Zowel de Mossad als de Arabieren arriveren op Jamaica. Maar zijn zij wel het grootste gevaar?

Een uiterst spannende, exotische thriller van de auteur van Absint, Vulkaan en de 'Wolven'-boeken. Guido Eekhaut won in 2009 de Hercule Poirotprijs met Absint.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
15 mei 2014
Uitgeverij
Manteau
ISBN
9789022329849 , 9789460414404


Artikelen over Kingston noir

  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic