Korte verhalen van Zweinstein: heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's

40

Spots 2

Er waren twee bronnen van inspiratie voor de Engelse naam Minerva McGonagall (Minerva Anderling). Minerva was de Romeinse godin van de krijgers en de wijsheid. William McGonagall wordt gevierd als de slechtste dichter in de Britse geschiedenis. Er was iets onweerstaanbaars aan zijn naam, en aan het idee dat deze briljante vrouw een ver familielid van de dwaze McGonagall zou kunnen zijn." - J.K. Rowling

Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com met nieuwe, exclusieve toevoegingen. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

Deze verhalen van heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's schetsen een profiel van de twee moedigste en meest opmerkelijke personages uit de Harry Potterverhalen: Minerva Anderling en Remus Lupos. J.K. Rowling geeft ons ook een kijkje achter de gesloten schermen van het leven van Sybilla Zwamdrift, en je zult de roekeloze liefhebber van fabeldieren, Silvanus Staartjes, onderweg ook nog tegen het lijf lopen.

Verschenen in
Serie
Pottermore (1)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
30 september 2016
ISBN
9781781106648


Door lezers

Thriller Club / Het favoriete spannende kinderboek van Fany
11 oktober 2017 16 reacties
Karin´s leeshoekje / Over jokers, meterkasten en cadeautjes *Leeschallenge*
01 oktober 2017 4 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €2,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Korte verhalen van Zweinstein

door: Arlette 1 like
Korte verhalen van Zweinstein: heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's geeft dat waar iedere Harry Potter-fan van smult: nieuw materiaal! Dit kleine ebook gaat verder in op vier Hogwarts professors, oa Minerva & Remus. De verhalen geven zeker meer diepte aan de personages, waardoor je ze beter...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic