Pijnlijke relaties

0

Soms zie je het niet meer zitten. Je zoekt koortsachtig naar een uitweg, praat er met niemand over - of met iedereen - en je komt maar niet tot een oplossing. Praten met een professioneel iemand die los staat van jouw situatie, kan jou helpen een helder zicht te krijgen op je problemen en tot het inzicht te komen van wat jou te doen staat om uit je impasse te geraken.

Dit is een boek met 75 authentieke verhalen van gewone mensen met herkenbare problemen wat betreft relaties – of het gebrek eraan. Ineke Van Lint, psychologe, toont hen, met haar gekende directe en spontane stijl, de weg naar meer harmonische en eerlijke relaties, met de ander en met zichzelf.

Dit boek wil jou, beste lezer, een hart onder de riem steken, jou laten zien dat je niet alleen zit met jouw problemen, jou laten meelezen en meeleven met de problemen van anderen, jou daarin jezelf laten herkennen en jou laten meegenieten van de aangeboden adviezen. 

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
290
Laatste editie
10 oktober 2013
Uitgeverij
Enthousiasme
ISBN
9789082138702

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic