Twilight Jubileumeditie

56

Artikelen 2 Spots 2 Top25's 1

Vier de tiende verjaardag van Twilight! Deze speciale jubileumeditie bevat naast het oorspronkelijke boek unieke bonusconent. Lezers zullen opnieuw of voor de eerste keer betoverd worden door het iconische liefdesverhaal van Bella en Edward.
Twilight heeft miljoenen lezers betoverd sinds het eerste verschijnen in 2005 en het verleidelijke en spannende verhaal is een moderne klassieker geworden binnen de huidige Young Adult-literatuur. De internationale bestsellerserie Twilight Saga, die naast Twilight bestaat uit Nieuwe maan, Eclips, Morgenrood, Het korte tweede leven van Bree Tanner en Twilight Saga - het officiële geïllustreerde boek, heeft wereldwijd meer dan 155 miljoen exemplaren verkocht.
In de diverse uitvoeringen was Twilight een #1 New York Times bestseller en een #1 USA Today Bestseller. Het boek werd geselecteerd als NPR Best Ever Teen Novel, New York Times Editor's Choice en een van TIME Magazines Best 100 Young Adult Books of All Time. De films van Meyers Twilight Saga, waarin Kristin Stewart en Robert Pattinson speelden, wonnen collectief 32 Teen Choice Awards and 17 MTV Movie Awards en brachten wereldwijd 1,1 miljard dollar op.
Over de auteur
Stephenie Meyer is de auteur van de #1 bestsellerserie Twilight Saga en van De host. Ze studeerde af aan de Bingham Young University in Engelse literatuur. Ze woont met haar man en drie zoons in Arizona. Lees meer op stepheniemeyer.com

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
07 oktober 2015
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000341887 , 9789000349890


Artikelen over Twilight Jubileumeditie

Nieuw Twilight-boek draait rollen om
06 oktober 2015 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Young Adult Club / Boeken en eten: Covers met eten
28 november 2017 2 reacties
Er was eens... / Groeten uit Griekenland
02 augustus 2017 38 reacties
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

Niet nieuw, wel beter

door Marloes op 05-02-2016

‘SORRY SORRY SORRY. Ik weet dat er heel wat afgejammerd en getandenknarst gaat worden omdat dit nieuwe bonusmateriaal (a) niet helemaal nieuw is.’ Stephenie Meyer begint Twilight jubileumeditie/Leven en dood met een verontschuldiging: het bonusmateriaal is niet nieuw. Met ‘Leven en dood – Twilight herschreven’ houdt ze zich aan die belofte. Wel is deze versie van het welbekende verhaal...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic