Advertentie
Verhalen uit het blauwe boekje

Verhalen uit het blauwe boekje

0
Rank 3166 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Gespot 1   Topics 0

In Verhalen uit het blauwe boekje haalt Ellie Lust, Nederlands populairste politievrouw, herinneringen op aan de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed ze ervaring op met bijna alle facetten van het politievak. Als motoragent reed ze rondjes over de Amsterdamse ring, als wijkagent zag ze van dichtbij de ellende in de Mercatorbuurt, als oprichter van Roze in Blauw verzette ze zich tegen het antihomogeweld en als woordvoerder van de politie was ze betrokken bij de meest spraakmakende zaken van Nederland.

Lust vertelt niet alleen over al die gebeurtenissen en hoe zij en haar collega's daarmee omgingen, maar ook over haar ontwikkeling als mens en als agent door de jaren heen.

Ellie Lust vertelt haar verhaal zoals we van haar gewend zijn: duidelijk, no-nonsense en met humor. Als het over de Nederlandse politie gaat hebben de meeste mensen hun mening al klaar, maar in dit boek horen we de verhalen van binnenuit, gaan gesloten deuren open en zijn politieagenten niet alleen uniformen, maar vooral mensen.

Genre
Thrillers & Spanning , True crime
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
12 november 2019
ISBN
9789026347979
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker