Vermoorde reputaties

67

Spots 2

De doden waren haar werk. Ze leefde met ze, werkte met ze, bestudeerde ze. Ze droomde zelfs van ze. Ze vond moord niet meer schokkend, maar nog steeds walgelijk. 
Het eerste slachtoffer wordt op de stoep gevonden, in de stromende regen. Het tweede slachtoffer ligt in de tuin van het gebouw waar ze woonde. Inspecteur Eve Dallas ziet genoeg overeenkomsten. Zo waren beide slachtoffers mooie en zeer succesvolle vrouwen - hun glamoureuze bestaan en hun liefdesleven hielden de hele stad bezig. 
De relaties die ze onderhielden met de machtigste en rijkste mannen van New York bieden Eve een lange lijst met verdachten - onder wie haar eigen geliefde, Roarke.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Glory in Death
Serie
Eve Dallas (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Textcase
Laatste editie
21 januari 2014
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022568910 , 9789460237966 , 9789022586990


Door lezers

Weaverannie houdt van letters / Mijn leesjaar tot nu toe
05 maart 2018 12 reacties
Thriller Club / Eve Dallas - J.D. Robb
06 januari 2018 13 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €6,79 bijHebban recensie

Een laagdrempelig verhaal

door Cees van Rhienen op 30-01-2014

Wie Nora Roberts zegt, bedoelt waarschijnlijk ook haar pseudoniem J.D. Robb en wellicht protagonist Eve Dallas. Deze Amerikaanse auteur heeft een wereldwijde boekverkoop van meer dan 400 miljoen exemplaren op haar naam staan, die voor het overgrote deel uit ‘romannetjes’ bestaat. Maar ook de Eve Dallas-serie heeft over de hele wereld een grote schare fans. Deze politierechercheur, als...


Lezersrecensies (4)

Verslavend

door: weaverannie 1 like
Series lezen is verslavend. Je moet ze natuurlijk wel lezen op volgorde vanaf het begin. Dat is vooral het geval bij de serie rond Eve Dallas. Ze is rechercheur en zoals het hoort bij een politieroman lost ze met grote inzet de meest vreselijke zaken op. Toch is deze serie anders. In de eerste...

politieroman en liefdesverhaal ineen

door: Heidi 1 like
J.D. Robb is het pseudoniem van Nora Roberts. Met deze in Death-serie ofwel de Eve Dallas-serie waarvan Vermoorde reputaties het tweede is, scoort ze punten onder haar lezers. De serie is een combinatie van een politieroman en liefdesverhaal. En dat zul je geweten hebben. Ondertussen heeft ze...

Tegenvaller

door: Nicole Winten 1 like
2de deel in de Eve Dallas-reeks : futuristische thrillerreeks rond rechercheur Eve Dallas. 1ste deel vond ik wel ok, deze viel tegen, beetje voorspelbaar ... Ga deze reeks toch niet verder lezen !

J.D. Robb - Vermoorde reputaties

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Weer een leuk deel van J.D. Robb. Ik vind dit hele prettige ontspannende boeken. Prettige schrijfstijl en ook iets SF achtig doordat het zich in de toekomst afspeelt. Echt heel leuk.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic