Wat is de zin van jouw leven?

1

“Waarom leef ik? Wat ben ik hier komen doen op aarde?

Waar ben ik goed voor? Welke richting moet ik inslaan in mijn leven?”

 

 

Als je je voortdurend vragen stelt naar de zin van je leven; als je op een punt bent aanbeland waarop je moet kiezen, maar je weet niet wat; als je je overwerkt en vaak slecht gezind voelt, zelfs als je 'alles' hebt om gelukkig te zijn; als je de indruk hebt dat je leven volgestouwd zit met een hoop zaken waar je niet echt zin in hebt; dan heb je nog niet de zin van je leven gevonden en is dit boek echt iets voor jou!

Ineke Van Lint, psychologe, neemt je in dit praktisch werkboek met 44 concrete oefeningen, mee op een ontdekkingstocht naar je diepste zelf en de ware reden van je bestaan. Op zoek gaan naar jezelf is een wonderlijk avontuur. De tijd en energie die je in deze reis naar jezelf investeert, geven jou de allergrootste beloning: enthousiasme, levensvreugde, voldoening, innerlijke rust en overvloed.

Als menselijk wezen verlangen we diep in ons naar een doel in ons leven, iets dat ons leven zin geeft, iets dat ons ‘s morgens als we wakker worden zin geeft op te staan en er aan te beginnen. Elke ziel is een noodzakelijke schakel in het geheel van het Universum, en heeft een unieke en specifieke opdracht uit te voeren in het kosmische toneelspel. Wat is de reden van jouw bestaan? Wat is jouw opdracht op Aarde? Dit boek geeft jou de antwoorden!

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
01 oktober 2011
Uitgeverij
Enthousiasme
ISBN
9789082088632

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic