Advertentie

Hebban Newsroom

08
mei 2021
om 08:00

Vandaag en morgen op Hebban: Van boek naar film, dit zijn de aanraders om te streamen

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Van boek naar film: dit zijn de nieuwste aanraders om te streamen
Streamingsdiensten zoals Netflix en Amazon Prime zijn onmisbaar geworden het afgelopen jaar, waarin we bijna niet naar de bioscopen konden. Als bronmateriaal maken ze gretig gebruik van boeken – van historische romans en feelgood tot thrillers, fantasy en Young Adult. In deze listmania vind je  de nieuwste films en series om (binnenkort) te bekijken. Dat wordt genieten van uren kijkplezier! Bovendien heb je zo alvast een handige lijst van de boeken die je nog gauw moet lezen vóór je de tv aan zet.

Boekentippertip | 'Mijn personages heb ik het liefst kleurrijk'
Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Recensie: Het levert genoeg discussiemateriaal op
Het debuut van Avni Doshi kreeg tijdens de Hebban Leesclub uiteenlopende sterren van de deelnemers, die het een 'complex boek' noemden. Ook Hebban-recensent Evy waagde zich aan 'Verbrande suiker', dat op de shortlist van de Booker Prize 2020 terecht kwam. Ze beoordeelde het boek met drie sterren: 'Toch kaart Doshi in "Verbrande suiker" mooie thema’s aan en levert de getroubleerde moeder-dochterrelatie uitermate fascinerende scènes op die onder je huid kruipen.'

Vandaag op de agenda

Online Schrijfcafe: dingen achter deuren
Zoveel huizen, zoveel deuren. Maar, wat speelt zich daarachter af? Al schrijvend ontdekken we deurgeheimen. Omdat we ze op een kiertje zetten of stiekem door het raampje kijken. Over gluren en in- en uitzoomen in teksten. De schrijfcoaches van Tools voor taal helpen je op weg met hun inspirerende opdrachten.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Lees een moederboek voor de Hebban Reading Challenge

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vandaag en morgen op Hebban: Van boek naar film, dit zijn de aanraders om te streamen

Gerelateerd

Gesponsorde boeken