Een heksensociëteit

AnnaWonder AnnaWonder
2 mrt 2022

Vivi Devereaux gaat naar een nieuwe universiteit en sluit ze zich aan bij een studentensociëteit; leuk toch? Een normale sociëteit met gezellige meiden, maar niets is minder waar. De leden zijn heksen en noemen zichzelf de Raven.....

De kaft is mooi en mysterieus; gevuld met raven. Eentje houd een ring vast waar 3 letters op staan; de K, P en de N. Ik ga ervan uit dat dit de naam van de sociëteit moet voorstellen. De ring heb ik in het verhaal niet terug gezien, dus ik ben heel benieuwd wat daarmee bedoelt wordt. Het verhaal is spannend en je gaat er zo in op door de vertelling. Er waren veel plotwendingen in het verhaal die ik zelf nooit had verwacht. Je komt geheimen te weten die je ook wil weten; daardoor ga je het verhaal sneller aflezen :)

Vivi en Scarlett zijn de 2 hoofdpersonages van het verhaal. In het begin zijn Vivi en Scarlett het tegenovergestelde van elkaar; Vivi is een lief, behulpzaam meisje en Scarlett is een botte heks (snap je hem :)). Door het verhaal heen leren we Scarlett beter kennen en dat ze eigenlijk een hart van goud heeft net zoals Vivi. Wat deze 2 personages gemeen hebben is dat ze allebei van binnen onzeker zijn; Vivi wil geaccepteerd worden door haar mede studenten en Scarlett wil goed presteren zodat haar moeder tevreden is.
Ik heb echt genoten van dit boek; het was spannend met een spectaculair einde. Ik ben benieuwd hoe het 2e deel van de Raven zal worden en kijk daar nu al naar uit :).

Ik wil Uitgeverij Blossom Books bedanken voor dit mooie recensie-exemplaar!

Meer recensies van AnnaWonder