Advertentie

Het schrijversduo Nicci French is na afronding van de Dagen-serie met Frieda Klein terug met een losstaand verhaal.

De voor iedereen altijd-alles-regelende-en-aanwezige stabiele rots in de branding Neve blijkt een verborgen agenda te hebben. Ze bedriegt haar man Fletcher met haar, door de overname van haar voormalig bedrijf geworden, manager Saul. Dit verbergt zij onder het mom van het onderhouden van haar moestuin en avondjes met zogenaamd steun nodig behoevende collega en voormalig mede-eigenaar van haar bedrijf, Tamsin

Groot is de schrik wanneer Neve, in de veronderstelling dat ze kwam voor een rendez -vous met haar minnaar, Saul vermoord aantreft in zijn appartement on the side. In plaatst van zich zorgen te maken of de moordenaar nog aanwezig zou kunnen zijn en de politie te bellen stort Neve zich op het grondig schoonmaken van de flat, uit niets mag blijken dat zij hier ooit aanwezig was, stel je voor dat men achter haar affaire komt!

De leugens blijven zich opstapelen in de dagen na de moord. Neve blijkt haar tijdens het schoonmaken afgedane unieke armband vergeten te hebben. De politie komt op het werk, ze waren tenslotte collega’s en de door de ene na de andere sociale verplichting lijkt alles samen te komen en alles en iedereen iets met elkaar te maken te hebben waardoor Neve haar geheim steeds weer boven lijkt te drijven. Zelf Sauls weduwe Beatrice blijft Neve opzoeken en bij haar haar ei kwijt te willen.

Een kat in het nou maakt rare sprongen, kan Neve haar geheim verborgen blijven houden?


Nicci French hebben een web gesponnen die van deze Thriller meer een Whodunit verhaal maakten, het maakte het leesplezier niet minder om. Je vliegt door het verhaal. Laat het volgende verhaal maar komen.

Reacties op: Een huis vol leugens, stort dat niet ineen als een kaartenhuis?

1131
Huis vol leugens - Nicci French
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker