Wat een leuk avontuur

Annie 20 maart 2025
Ik vond 'Pip en het magische Koninkrijk' een heerlijk boek om weg te lezen. Alles is goed te begrijpen en de verhaallijn is duidelijk. Het is gewoon een ontzettend spannend verhaal, met allemaal gave avonturen.

"Magie komt altijd met een prijs, geen uitzonderingen."

Ik ben een beetje verliefd geworden op de hoofdpersonen: Pip, Ava en Finn. Het zijn personages die goed neergezet zijn en het is al heel snel heel duidelijk wat hun rol in dit verhaal moet zijn.
Ik heb ontzettend met ze meegeleefd!

"Volg het pad waar de eiken trots op het land staan, hun wortels verweven met de geheimen van de aarde."

Alle avonturen die in dit boek voorkomen zijn goed bedacht en heel uniek en dat in combinatie met fantasy elementen als magie. Ik hou ervan! Maar.. dat niet alleen. Dit boek eindigt met een cliffhanger en het volgende boek lijkt alleen maar spannender te worden.
En dan kan je aan het eind van het verhaal ook nog een heleboel elementen en personages uit het boek opzoeken in het 'overzicht verwijzingen' voor een toelichting, dan wel extra uitleg.

"Steeds maar weer op zoek naar de ongrijpbare waarheid die achter de sluier van de illusie ligt."

Dit is voor over een tijdje een hartstikke leuk verhaal om samen met mijn nichtjes in te duiken! Ik geef het 3,5 ster!

Meer recensies van Annie