Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spannend, maar toch ook weer niet

Atse 08 juni 2020
Een bijzonder kort verhaal van Thrillerschrijver M.J. Arlidge. Dit zorgt er mede voor dat het verhaal erg direct is. Weinig poespas en ellenlange uitweidingen. De spanning is van pagina 1 of in dit geval pagina 5 voelbaar en blijft tot het het einde.

Mijn negatieve punten: ik heb geen moment getwijfeld over de mogelijke dader. Het verhaal was tekort voor een ander plot. Voor een verhaal van 90 pagina’s vond ik het aantal “naar bed met elkaar” momenten erg veel, dit is minimaal 3 keer beschreven. Had voor mij niet gehoeven en voegde ook niet extra's aan het verhaal.

Het was een vermakelijk verhaal, niet goed maar zeker niet slecht. Als de auteur meer pagina’s tot zijn beschikking had gehad dan had hij wellicht meer kunnen verrassen in het plot.

Het boek krijgt van mij een: *** (3 sterren)

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Atse

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!