Wat een prachtig verhaal

Auriënne Auriënne
24 mrt 2026

Recensie 'de Camino' van Anya Niewierra.

"Uw man was als een boom. U zag alleen de buitenkant.
U kon de doorsnede met zijn jaarringen niet zien. Hij was een volwassen boom toen u hem ontmoette en u kon dus ook niet weten hoe diep hij wortelde met zijn verleden in Bosnië.
Pas toen de boom omwaaide in een storm werd duidelijk hoe ziek en zwak hij was. "

Wauw wat een prachtig verhaal was dit. Als je 'de "Camino' leest van Anya Niewierra lees je een psychologische thriller, een oorlogsverhaal en een romantische feelgood in één.
We volgen Lotte die na de zelfmoord van haar man Emil de Camino gaat lopen. Op zoek naar antwoorden wat haar lieftallige echtgenoot er toe heeft aangezet zichzelf plotseling van het leven te beroven. Een verhaal vol geheimen, spannende ontboezemingen en schokkende feiten.
Ik kan niks vertellen over het boek en waarom het mij zo boeit en heeft gegrepen want bij alles wat ik zou zeggen, zou ik spoilers weg geven. Ik kan alleen zeggen dat dit verhaal zo mooi, interessant en pakkend is, je moet dit gewoon zelf lezen.
⭐️⭐️⭐️⭐️

• Je kunt maar in één dimensie leven. In het verleden, in de toekomst of in het nu. Immers daar waar jou gedachten zijn, daar ben jij ook.

#lsuitgeverij #lsthriller #anyaniewierra #decamino

Meer recensies van Auriënne