Genieten in Frankrijk
Met de boekenclub De boekenreizigers hebben we het boek L’Amour aan de Côte d'azour van Mirjam Mieserius gelezen.
De cover is een hele vrolijke cover in het blauw met een strandstoel en een bruidsboeket erop. Het maakt mij vrolijk en ik ben dan ook geneigd om het boek op te pakken en te gaan lezen.
Dit boek is het derde deel in serie die Miriam schreef over de drie vrouwen die elkaar ontmoet hebben in Parijs. Ik heb dit boek gelezen zonder de andere twee eerst te lezen en dit is goed te doen.
De drie vriendinnen vertrekken naar de Côte d'azour waar de vader van Sofia gaat trouwen. Lizzy en Chloe gaan natuurlijk mee. De aankomst verloopt al niet vlekkeloos. Sofia wil de catering van het bruidspaar doen en natuurlijk helemaal de bruidstaart. Dit is een moeilijk karwei want het bruidspaar heeft wel wat eisen. Met hulp komt dit goed. Sofia lijkt voor deze man te vallen maar is dat ook zo? Lizzy komt voor moeilijke keuzes te staan. Ze beseft dat ze nu eindelijk haar leven op orde moet brengen en gaat dit ook doen. Lukt het haar om gelukkig te worden en voor zichzelf te kiezen? Chloe heeft een moeizame band met haar moeder. Als haar moeder haar een bericht stuurt gaat Chloe naar huis om haar te helpen. Komt het goed tussen moeder en dochter? En wat voor groot geheim heeft haar moeder nooit verteld? Doet ze dit nu wel?
Wat een heerlijk boek om te lezen. Het geeft je het gevoel dat je ook in Frankrijk bent en wie wil dat nou niet. Ook al heb ik de eerste twee delen niet gelezen (wat ik nog wel ga doen) was het verhaal goed te lezen. Het is zo boeiend geschreven dat ik echt wel door wilde lezen om het boek uit te krijgen. Toen het boek uit was had ik daar weer spijt van en hoop ik echt dat er een vierde deel gaat komen om te kijken hoe het verder met de drie dames gaat. Wil je net als ik genieten van een boek wat prettig geschreven en te lezen is, en je graag wanen in Frankrijk lees dan dit boek.