geweldig!!!

Bettina1 Bettina1
1 mrt 2024

Verziekt
Voor de boekenclub De boekenreizigers olv Erna Eikhoudt, heb ik het boek Verziekt van Eveline Karman gelezen. Het is een thriller en dat is het zeker. Het is het eerste boek wat ik van haar lees en wat voor een boek. Het is zeker niet mijn laatste boek van Eveline wat ik lees.

De cover is heel mooi. Het nodigt uit om het boek te lezen. Je wilt weten wat er met die vrouw op de cover is gebeurt. Leeft ze nog? Ligt ze te rusten?

Tosca is ziek. Ze heeft niet lang meer te leven. Haar man, Lucas, is een paar weken terug aan een hartstilstand overleden, hij had de nodige buitenechtelijke relaties. Haar zoon Thijmen wil gaan snel trouwen met Lauren, zodat zijn moeder er nog bij kan zijn. . Lauren is een influencer, beeldschoon en een onafhankelijke en vol zelfvertrouwen. Thijmen is stapelgek op haar. Lauren heeft maar 1 doel, ze wil de erfenis die Thijmen krijgt via hun huwelijk krijgen. Tosca wil dat de buitenechtelijke dochter van Lucas ook haar deel krijgt. Als Lauren daar achter komt wil ze alles doen om dit te voorkomen, ze gaat hiervoor heel erg ver. Tosca komt erachter dat Lauren niet alleen Thijmen wil maar vooral zijn geld. Kan Tosca het tij nog keren of is het allemaal te laat?

Wat een heerlijk boek om te lezen. Als je eenmaal begonnen bent wil je het niet meer wegleggen. Ik heb het boek dan ook in 1 dag uitgelezen. Het is vlot geschreven, leest makkelijk weg en geen dingen die niet van belang zijn erin gezet. De personages zijn goed uitgediept. Je leest ook dingen uit het verleden en daardoor weet je waarom ze handelen zoals ze doen. Steeds denk je te weten wat er gaat gebeuren en dan is het toch weer anders. De proloog begint al heel spannend en vanaf dat moment gaat de spanning alleen maar omhoog. Het einde is ook meer dan geweldig, ik hoop dat er nog veel meer boeken van Eveline gaan komen.

Meer recensies van Bettina1