Hartverwarmende en bijzondere verhalen in een geweldige kerstsfeer!
Cover
De cover ‘Kerstgefluister’ heeft een warme en prachtige kerstuitstraling. Tussen alle kerstversiering ligt een opengeslagen boek waar de magie uit omhoog vliegt. Ook sneeuwvlokjes ontbreken niet, die gaan zelfs mee naar de achterkant van het boek. En dan de sprayed edges……schitterend!
Uitdaging
Annick Bardijn heeft het lef gehad om zichzelf een uitdaging op te leggen. Ze wilde maandelijks een ontroerend, grappig of magisch kerstverhaal schrijven met de achterliggende gedachte om een heel jaar lang het warme gevoel van kerst te beleven. Is het Annick Bardijn gelukt om 12 bijzondere kerstverhalen binnen een jaar te schrijven? Daar kom je achter wanneer je dit prachtige verhalenbundel openslaat waar de auteur een bijzondere link heeft gelegd naar de Heilige Nachten.
Mijn mening
Bewondering heb ik voor een iemand die zichzelf een uitdaging durft op te leggen. In dit geval deed Annick Bardijn dit. Nu heb ik de twee jeugdboeken van deze auteur eerder mogen lezen, maar deze uitdaging is andere koek:-)
De kerstverhalen zijn soms mysterieus en roepen verwondering op. Een aantal van die verhalen moet ik even laten bezinken en over nadenken. Daarom lees ik de ene keer maar een en de andere keer soms twee verhalen. Nuchter als ik ben heb ik echt bij sommige verhalen resoluut de gedachte van: nee dit kan echt niet en van andere heb ik toch zoiets van toeval bestaat niet…. Of toch wel? Kortom Annick haar ontroerende, warme en magische verhalen raken me en verdienen het om over na te denken.
En of dit nog niet voldoende is….. De auteur heeft als verrassing vragen aan dit bijzondere boek toegevoegd die een verdieping kunnen geven. ‘Kerstgefluister’ is een prachtige bundel met hartverwarmende kerstverhalen geworden dat geschreven is in een hele fijne schrijfstijl.
‘Kerstgefluister’ krijgt van mij 4 sterren.
Uitdaging
Mijn mening
‘Kerstgefluister’ krijgt van mij 4 sterren.