Het wel en wee van het kantoorleven

Boekdine 04 juni 2025
De verwarde cavia gaat over het wel en wee van een cavia die bij een doorsnee kantoor werkt. En dat de hoofdpersoon een cavia is, ben je eigenlijk snel vergeten. Het verhaal stipt vooral de bijzonderheden (lees: eigenaardigheden) van het kantoorleven aan. De situaties waren pijnlijk herkenbaar en maakte me meerdere malen hardop aan het lachen. Zelfs mijn vriend, die niet leest en nooit op een kantoor heeft gewerkt, werd nieuwsgierig naar dit verhaal.

Het zijn korte verhalen, die je makkelijk af en toe tussendoor kunt lezen. Echter, als je alles achter elkaar leest, wordt het complete verhaal nog aandoenlijker en vollediger.

Grappig, pijnlijk en ontroerend!

Meer recensies van Boekdine