Begrijpelijk en uniek fantasy verhaal

⭐⭐⭐⭐,5

Allereerst wil ik even beginnen met hoe dit boek eruit ziet: wauw! De cover is al geweldig en de sprayed edges maken het helemaal af. Het zorgt ervoor dat je gelijk zin hebt om in het boek te gaan beginnen.
En dit boek maakt het van het begin tot het einde helemaal waar. In fantasyboeken worden vaak hele ingewikkelde werelden geschetst. Dit verhaal is begrijpelijk, maar tegelijkertijd ontzettend uniek. Ik heb al heel wat fantasy gelezen, maar ik heb nog nooit iets gelezen wat hierop lijkt.

Het thema familie komt heel sterk naar voren. Het verhaal speelt zich af in Ierland in een oud kasteel op het landgoed van een bijzondere familie. Je volgt Erin en zij heeft magische krachten waar ze mee om moet leren gaan.

Merel is ontzettend grappig! Ik heb meerdere keren hardop moeten lachen door de opmerkingen van bepaalde personages. De schrijfstijl is heel speels met een twist van Ierse mythologie, een gedeelte dagboeken en in het heden lees je het verhaal van Erin. Vanaf het begin wordt ik gelijk door dit epische liefdesverhaal in de greep gehouden en het heeft me niet meer losgelaten. In drie dagen heb ik dit boek uitgelezen, een echte aanrader voor alle fantasylezers die eens iets anders willen!

#ikleesmerelgodelieve #merelgodelieve #ilonaslevenbijls #delaatsteravendochter #boekenclub #nederlandsefantasy #romantasy

Meer recensies van boeken.en.bladzijdes.van.lisa