Lessen in de liefde

Lessen in de liefde neemt je opnieuw mee naar Downey House, de charmante kostschool aan zee, waar het leven van de lerares Engels Maggie en de David, docent aan de plaatselijke jongensschool, een dramatische wending krijgt. Hun gevoelens voor elkaar zijn niet langer te ontkennen, wat voor beiden voor de nodige problemen zorgt. En dit is nog maar het begin van een zomer vol persoonlijke én professionele uitdagingen.

Wanneer de zomervakantie voorbij is, barst het nieuwe schooljaar los met nieuwe leerlingen én de nodige drama en problemen.

Het verhaal draait niet alleen om de romantiek tussen Maggie en David, maar ook om alles wat bij het leven van de studenten hoort: eerste verliefdheden, het ontdekken van je eigen identiteit, vriendschappen en onzekerheden.
Ondanks de luchtige en vlotte schrijfstijl worden er in dit boek ook verschillende zwaardere onderwerpen aangestipt.

Het voelt alsof je naar een meeslepende serie kijkt die eindigt met een cliffhanger – je kunt niet wachten om verder te lezen!
Het einde smaakt absoluut naar meer. Dit verhaal is nog lang niet afgelopen en ik kijk uit naar een volgend deel!

Bedankt @lsuitgeverij voor het recensie-exemplaar!

Meer recensies van boekentipsvananna