Verhalen uit de Drakenvleugel!
In Verhalen uit de Drakenvleugel stap je binnen in taverne De Drakenvleugel, waar het kaarslicht je zal verwelkomen, de geur van een kruidig stoofpotje je tegemoet komt, de mede rijkelijk vloeit en avonturiers samenkomen om hun verhalen te delen. Misschien krijg je zelf wel een glimp van hun belevenissen mee – als de dobbelstenen in jouw voordeel rollen...
Dit boek bevat 10 op zichzelf staande verhalen, maar tegelijkertijd zijn ze op een mooie manier met elkaar verweven. Elk verhaal brengt een eigen sfeer en stijl met zich mee, wat zorgt voor afwisseling en verrassing. Hoewel sommige verhalen mij meer aanspraken dan andere, waren de verhalen leuk om te lezen.
Dit is het tweede deel van Verhalen uit de Drakenvleugel, ik heb het eerste deel niet gelezen maar dat was ook geen probleem.
Verhalen uit de Drakenvleugel is prima als op zichzelf staand boek te lezen. De mix van fantasie, avontuur en originaliteit maakte dit een erg fijne leeservaring. Ik vloog door de verhalen heen en zou zo aanschuiven voor nog een avond in deze taverne vol verhalen en avontuur!
Voor wie houdt van korte verhalen en het ontdekken van nieuw talent binnen het fantasygenre, is dit een absolute aanrader.
Bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour en bedankt voor het recensie-exemplaar! @schrijfgoesting @evalindenauteur