Mooie slowburn! Aanrader!!

Boeken.van.chayenne 01 september 2025
Na Vermist kerstelfje móest ik natuurlijk ook dit boek lezen! Beide verhalen zijn los van elkaar te lezen, maar ik denk dat het juist leuk is om ze allebei te pakken. Je leert dan net wat meer over de achtergrond van de personages.

In Gezocht CEO maken we kennis met de jonge Fay. Haar ouders hebben een tuincentrum waar ze zelf ook werkt. Naast haar werk en salsadansen schrijft ze verhalen, en ze is net begonnen aan een nieuw boek: een office romance. Voor de juiste diepgang zoekt ze nog een geschikte CEO als inspiratiebron. Via Roan krijgt ze de kans op een rondleiding bij een groot bedrijf.

Daar gaat het echter mis: Fay wordt aangezien voor een sollicitant en besluit het spel mee te spelen. Tot haar eigen verbazing wordt ze aangenomen als receptioniste. Wanneer haar proeftijd bijna afloopt, wordt de directeur Richard ziek en neemt zijn zoon Desmond het roer over. Knap, afstandelijk, nors en streng… kortom: de perfecte CEO voor haar boek! De chemie en spanning tussen Fay en Desmond zijn meteen voelbaar. Maar kunnen ze nog normaal functioneren op de werkvloer? En hoe ver wil Fay eigenlijk gaan voor haar verhaal?

Dat Nicole kan schrijven, wisten we al en dat bewijst ze opnieuw. Deze office romance heeft alles: age gap, grumpy vs. sunshine, one bed, slow burn… én de nodige spice, zonder dat het té wordt. Het maakt dat je blijft lezen en steeds nieuwsgieriger wordt naar het einde.

Het verhaal wordt verteld vanuit zowel Fay als Desmond, waardoor je hun beide perspectieven en gedachten meekrijgt. Dit geeft extra diepgang en zorgt ervoor dat je Desmond gaandeweg gaat waarderen. Fay daarentegen is een lief, jong meisje dat gedurende het boek een mooie groei doormaakt. Heb zo genoten van deze mooie slowburn!

Nicole, je hebt weer een prachtverhaal neergezet!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne