Vooral omdat het einde verrassend was.
Familiediner-Linda van Rijn
Omschrijving:
Het is eerste kerstdag en de familie Tichelaar viert dat in een luxe restaurant. Vader Wim en moeder Anneke hebben, na jaren waarin het kerstdiner traditioneel bij hen thuis was, ervoor gekozen om de hele familie mee uit eten te nemen. Op het oog zijn ze een gezin waar weinig aan de hand is, tot de jongste zoon, Roemer van dertig, niet komt opdagen bij het diner. Met zijn lege stoel pijnlijk zichtbaar aan tafel heeft ieder familielid zo z’n eigen, verontruste idee over de reden van Roemers afwezigheid.
Mijn recensie:
De voorkant laat een vrouw in een mooie jurk zien die na een diner gaat.
Het verhaal gaat over de familie Tichelaar die met kerst uit eten gaan en allemaal zo hun eigen verhaal heeft met het hoofdpersonage Roemer. Echter komt Roemer die avond niet opdagen en zijn er verschillende personen in het boek die hier hun vraagtekens bij hebben. Naarmate het boek vordert lees je hoe het afloopt met alle familieleden.
Ik ben bekend met de boeken van Linda van Rijn en ik moet zeggen, elke keer weet ze je weer mee te nemen in het spannende boek dat ze schrijft.
Je wilt per se hoe het afloopt, in dit geval met Roemer en je wilt weten wie de dader is en waarom.
Echter had ik bij dit boek het einde helemaal niet verwacht, dit is ook weleens leuk en eens wat anders van Linda van Rijn, zo laat ze een heel andere schrijfstijl zien.
De verhaallijn is goed leesbaar en verrassend, de hoofdstukken zijn kort maar dit is omdat het boek dun is en het lettertype zeer prettig leesbaar.
Ik geef dit boek 5 boeksterren! Vooral omdat het einde verrassend was.
Schrijfster: Linda van Rijn
UItgeverij: Marmer
Bladzijden: 160 pagina’s
Genre: Thriller
Omschrijving:
Mijn recensie:
De voorkant laat een vrouw in een mooie jurk zien die na een diner gaat.
Ik geef dit boek 5 boeksterren! Vooral omdat het einde verrassend was.
Schrijfster: Linda van Rijn
UItgeverij: Marmer