Een heerlijk cocoa boek!

bookdiarybyrachel 11 december 2025
Het spiced cacao cafe- Harper Graham

Omschrijving:

Cassidy heeft haar droomwinkel geopend in Maple Falls: een chocoladewinkel, geïnspireerd door haar oma. Elke kerst wordt er een wedstrijd georganiseerd in het dorpje, waar de mooist versierde winkel een prijs wint. Cassidy zet alles op alles om te winnen, maar ze had even geen rekening gehouden met de grinch die aan de overkant van de straat woont...
Liam runt een boerderijwinkel en háát de feestdagen. Om de lamaopvang van zijn familie van de ondergang te redden, moet hij de kerstwedstrijd winnen. Maar dan moet hij wel de kerstgeobsedeerde Cassidy verslaan en dat is nog niet zo makkelijk. Het hele dorp is al snel Team Cassidy of Team Liam. Kan een beetje kerstmagie de twee dichter bij elkaar brengen?

Mijn recensie:

De voorkant laat het cacao cafe zien van Cassidy in het dorpje Maple Falls.

Het verhaal gaat over Cassidy die in een dorpje haar eigen cacao cafe opent. Echter, wat ze niet verwacht is dat er een grote concurrent is die met kerstmis per se de mooist versierde winkel award wilt winnen. De spanning tussen Cassidy en Liam is naarmate het boek vordert te voelen maar het is niet alleen spanning wat er tussen hun tweetjes is…..

Dit deel is nummer twee van de serie Cozy Roman Serie van Harper Graham. Vanaf het begin neemt de schrijver je mee in het dorpje en ook tussen de verschillende levens van Cassidy en Liam. Ze hebben beide in het verleden veel voor hun kiezen gehad en dit ervaren ze tot op de dag.
Het voelt echt als een wedstrijd tussen Cassidy en Liam en vooral met de wedstrijd Mooiste kerstwinkel.

Het is een heerlijk winters feelgood verhaal, ik heb oprecht onder een warm dekentje genoten uiteraard met chocolademelk!

Omdat ik helaas niet het eerste deel heb gelezen is het wel een aanrader om het eerste deel te lezen!

De verhaallijn is goed volgbaar, de hoofdstukken zijn afwisselend lang en kort en het lettertype is perfect!

Ik geef dit boek 4,5 boeksterren!

Schrijver: Harper Graham
Uitgeverij: Zomer en Keuning