Wederom een pareltje over Maastricht, waar je heerlijk bij kunt wegdrome
Bestemd voor elkaar- Mieke Fijen
Omschrijving:
Ellemieke zocht een baan om haar volgende reis bij elkaar te sparen, Daan naar een medewerker voor zijn lunchcafé in Maastricht. Ook in de liefde hebben ze elkaar gevonden. Samen vormen ze een geoliede machine die van het café een succes maakt.
Wanneer Ellemiekes reislust weer opspeelt, besluit Daan haar los te laten. Om geld te verdienen voor een volgende reis neemt Ellemieke een baan bij Matteo, de knappe eigenaar van een ijssalon. Alleen zit die ijssalon aan de overkant van de straat! Hoe kan ze Daan vergeten wanneer ze hem elke dag blijft zien?
Mijn recensie:
De voorkant laat het café Bikkel zien en aan de overkant de Ijssalon van een nieuwe knappe italiaan die de concurrent wordt van Daan. Deze straat is in Maastricht waar dit boek ook zich afspeelt.
Het verhaal gaat over Ellemieke die samen met Daan een café heeft in Maastricht. Naarmate hun relatie verder gaat heeft Ellemieke het gevoel dat ze verder moet reizen de wereld in wat ze altijd deed voordat ze Daan ontmoet en bij hem introk boven het café in hun appartement.
Als ook nog eens een knappe Italiaan aan de overkant een ijssalon opent doet dit de relatie van Daan en Ellemieke niet goed.
Ik ben bekend met deel één van Mieke Fijen en wist dus dat dit boek wederom een pareltje moest zijn over de mooiste stad van Nederland; Maastricht.
Wat heb ik wederom genoten!
De verhaallijn is goed leesbaar, de hoofdstukken zijn afwisselend kort en lang en het lettertype is prettig leesbaar (kobo).
Wederom een pareltje over Maastricht, waar je heerlijk bij kunt wegdromen!
Ik geef dit boek 5 boeksterren!
Schrijfster: Mieke Fijen
Uitgeverij: Zomer en Keuning
Bladzijden: 288 pagina’s
Genre: Chicklit
Omschrijving:
Mijn recensie:
Wat heb ik wederom genoten!
Wederom een pareltje over Maastricht, waar je heerlijk bij kunt wegdromen!
Ik geef dit boek 5 boeksterren!
Schrijfster: Mieke Fijen
Uitgeverij: Zomer en Keuning