Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een erg leuk verhaal, alleen jammer dat dit Vlaams verhaal werd ingesproken door een Nederlandse.

Booksanddreamz 18 september 2023
Ik luisterde naar deze Vlaamse feelgood. Het verhaal bleek ingesproken te zijn door een Nederlandse. Dat was soms een beetje bizar, omdat er een aantal typisch Vlaamse en Franse woorden inzaten die nogal eigenaardig werden uitgesproken (allez, vol-au-vent…).
Het is een heel leuk verhaal met heel wat personages en verschillende verhaallijnen. Ik heb genoten!
Rating: 4*

Inhoud:
Als Eef op haar vrijgezellenweekend met een andere man kust, beseft ze dat ze misschien niet klaar is om te trouwen met haar jeugdliefde Robbe. Moet ze niet eerst ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft voor ze zich voor de rest van haar leven aan een man bindt? Eef gaat op zoek naar antwoorden, een avontuur dat tot verbijsterende én hilarische ontdekkingen leidt.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Booksanddreamz

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.