Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Krachtige novelle!

Van de uitgever ontving ik dit recensie-exemplaar. Dankjewel daarvoor! De vorige novelle van Naomi moet ik nog lezen kwam ik achter, dus voor mij is dit een eerste kennismaking met de verhalen van Naomi.

Wat is ‘De vrouw in de scherven’ een verrassende spannende thrillernovelle! Het is een verhaal wat meerdere lagen heeft, waar de spanning in opgebouwd wordt en waarin er een aantal verrassende wendingen zitten!

Naomi heeft met haar vlotte en levendige schrijfstijl een krachtig verhaal neergezet. Ondanks dat dit een novelle is, is het een mooi compleet verhaal geworden.

De personages zijn goed neergezet en hebben allemaal iets mysterieus, want er zit zoveel meer achter dan op het eerste gezicht wordt gedacht. We lezen niet alleen over hoe Evi hulp en ondersteuning geeft aan Juliët, ook krijgen we een kijkje in haar privéleven. Een vrouw die andere mensen helpt maar zelf nog met was issues zit. Bij Juliët voel je wat de spiegelfobie met haar doet, je voelt haar angst en hoe dit haar beïnvloed. Dit vond ik echt sterk gedaan!

De verrassing zit vooral in hoe het op het einde allemaal met elkaar verweven wordt. Alle losse eindjes worden aan elkaar geknoopt en dit zorgt voor een verrassend en angstaanjagend plot! Deze wending zag ik niet zo snel aankomen.

‘De vrouw in de scherven’ is een volwaardige thriller en heerlijk om tussendoor te lezen! Een aanrader om te lezen als je van thrillers houdt, of als je het als genre een keer wil proberen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?