Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijk tussendoortje!

In durven dromen gaat het over Joy, die niet bepaald gelukkig is. Want..verbroken relatie, saaie baan, beste vriendin die is vetrokken naar Curaçao en dan moet ze ook nog eens thuiswerken.
Maar toch heeft ze er wel vrede mee dat ze de meeste avonden doorbrengt in haar onesie met wijn en datingshows.
Dan zorgt een incident op haar werk ervoor dat haar leven op zijn kop komt te staan. Komt dit nog goed of durft ze eindelijk te dromen?
Gelukkig zorgt haar nieuwe knappe buurman voor wat lichtpuntjes in haar leven!

Durven dromen is het debuut van Sarah Simmelink, maar zo voelt het helemaal niet! Wat een heerlijke schrijfstijl! Een verhaal vol herkenbare situaties. Sarah neemt ons mee in haar verhaal en laat je ook uiteindelijk zelf nadenken over wat jezelf zou doen als je Joy zou zijn.

De personages zijn goed beschreven en laten een mooie groei zien!
In het begin kon ik Joy niet zo goed peilen, maar na het incident op haar werk laat ze een hele andere kant zien en kom je meer over haar te weten!
Wat vond ik haar collega Charles een heerlijk personage! Wat is hij mooi neergezet!
En dan Nick…Iedereen wil toch zo’n buurman! Dat was even heerlijk wegdromen!

Durven dromen is een mooi verhaal over tegenslagen, hoe daarmee om te gaan, uiteindelijk voor jezelf te kiezen en je droom achterna te gaan. Een verhaal met een goede boodschap!

Kortom een heerlijk tussendoortje om even lekker in je onesie op te bank te kruipen en te gaan lezen! Ik hoop dat Sarah met nog veel meer verhalen gaat komen!


Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.