Een fantastisch leuk en leerzaam verhaal!

Bookstagram_ilona 24 september 2023
Frieda heeft een geheimpje...ze kan namelijk door de tijd en ruimte reizen!
Wanneer Frieda op droomreis gaat, komt ze uit bij de dino's!
De Dino's hebben een groot probleem en zijn blij met de komst van Frieda.
Natuurlijk kan Frieda dit oplossen want ze beschikt over kennis waarmee je superkrachten krijgt en dat willen de dino's ook!

Wat is dit een fantastisch prentenboek! Niet alleen gaat het over de dino's maar het boek leert je ook over verschillende gevoelens die je kunt hebben. Zo heb je o.a in dit boek de dappere diplodocus, de twijfelende triceratops en de trillende t-rex.

Maar Frieda zou Frieda niet zijn als ze geen krachtige boodschap zou hebben.
" als je het in je buik en hart voelt, en als je het zeker weet in je hoofd, dan lukt het vast. Alles kan dan lukken, alles wat je maar wilt"

Aan het eind van het boek is er nog een QR-code te vinden waarbij de kinderen d.m.v. een meditatie heerlijk op droomreis kunnen en even een rustmomentje kunnen hebben.
Nou dat heb ik natuurlijk even uitgetest in de klas (groep 5) haha.
Mijn klas vond dit een heerlijk verhaal, hebben genoten van alle mooie tekeningen en kwamen echt even tot rust. Veel kinderen zijn ook echt even op droomreis geweest, andere kinderen zagen alleen maar zwart hihi.

Kortom echt een aanrader om voor te lezen, maar ook gewoon als volwassene om heerlijk te gaan lezen.

Meer recensies van Bookstagram_ilona