Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Gevaar op de loer

Gevaar op de loer is het tweede deel van de serie Liefdeslessen van Denise Meijer.

Mandy kan haar geluk niet op, ze heeft een heerlijk lange zomervakantie gehad, ze is officieel samen met Tim en zit hun toekomst dan ook rooskleurig voor zich: eerst samenwonen, dan trouwen en dan uiteindelijk kinderen. Toch is er een nadeel en dat is dat Tim het rustig aan wil doen en daarom hun relatie ook liever geheimhoudt voor het schoolbestuur.
Dan duikt ineens Fleur op, de ex van Tim, voor een langdurig logeerpartijtje op Tims bank omdat ze nergens anders terecht kan. Dit zorgt natuurlijk voor spanning tussen Mandy en Tim. Wat de spanning nog meer opvoert is die onwijs leuke vader van een leerling. Tijdens het eindexamengala lopen de gemoederen dan ook hoog op en raakt Mandy in een situatie verzeild die haar leven weleens goed zou kunnen veranderen….

Het verhaal sluit echt perfect aan bij deel 1. Ook in ‘Gevaar op de loer’ volgen we Mandy en Tim een heel schooljaar en dit start dan ook na de zomervakantie.

Het leuke altijd van series is dat je de hoofdpersonages nog beter leert kennen. Je ziet ze groeien en krijgt hierdoor nog een betere band met ze. Doordat het vooral vanuit Mandy is geschreven voel je ook mee met haar, je voelt haar twijfels over de relatie, of ze wel goed genoeg is etc.

Ook in dit deel is de schrijfstijl van Denise weer heerlijk! Lekker vlot, vol gebeurtenissen en met een flinke dosis humor.

De volgende quote gaat over 2 leerlingen van Mandy:
“Het is alsof een My Little Pony en Wednesday van The Adams Family elkaar toevallig gevonden hebben…”
Je zou maar een beelddenker zijn...

Ondanks dat dit deel perfect aansluit op deel 1, is dit toch weer een heel ander verrassend verhaal geworden. En dan die cliffhanger…..!! Dat wordt snel doorlezen!

‘Gevaar op de loer’ is weer een heerlijk, verrassend tussendoortje! Een verhaal vol verrassende gebeurtenissen, maar ook mooie, ontroerende momenten!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bookstagram_ilona

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.