Hart te huur
Ten eerste: Wat ontzettend knap dat dit verhaal door 5 auteurs is geschreven! Heel benieuwd wie wat bedacht heeft, want ik kon het niet zo snel raden.
Dit verhaal is lekker vlot geschreven, bevat hilarische humor, de nodige drama ontbreekt ook hier niet en het geeft je een mooie boodschap mee. Ondanks een novelle, is het echt een compleet feelgoodverhaal te noemen!
Het verhaal is geschreven vanuit de vijf bewoners die in het appartementencomplex wonen. Vijf vrouwen die elkaar eigenlijk niet kennen, vijf verschillende karakters en vijf totaal andere levens. Maar toch krijgen ze met elkaar te maken. Door deze personages met elkaar te mengen wordt het een verhaal om van te smullen! Want ieder reageert op zijn eigen manier op alle gebeurtenissen!
Ondanks de hilarische momenten bevat het verhaal ook onderwerpen als vooroordelen hebben, ontluikende vriendschap, vergeving en zelfliefde.
‘Hart te huur’ is dan ook een echte aanrader om tussendoor te lezen! Een vervolg zou ik zeker wel zien zitten!