Mysterieus met bizarre wendingen

Nadat ik eerder dit jaar De villa heb gelezen, wilde ik ook graag dit tweede boek van haar lezen. Over de eerste was ik namelijk heel enthousiast! Het chateau was ook een zeer vermakelijke, ietwat vreemde thriller met veel mysterie. Ik heb wederom genoten!

De schrijfstijl is gewoon ontzettend fijn. Dat vond ik bij De villa al en ook bij dit boek las het daardoor in sneltreinvaart. Er zijn twee verschillende pov's. Namelijk die van Adele en Erin. Adele is eigenlijk degene waar alles om draait, maar ik vind haar niet zo heel erg leuk. Hoewel ik zelf ook wel van de social media houd, voelde ik de match niet zo met haar. Dat maakte voor het verhaal echter niet uit. Ik vond het erg leuk om de hoofdstukken vanuit haar te lezen omdat die wel het spannendst waren. De hoofdstukken vanuit haar zus gingen meer over de zoektocht, dus iets minder spannend, maar omdat ik me meer met haar kon identificeren, wel leuker qua personage. Een mooie balans dus.

Het verhaal is best bizar en daardoor erg interessant. Ik kan hier helaas geen tipje van de sluier geven want ze zullen er bewust voor gekozen hebben hierover niets in de flaptekst te zetten. Maar geloof me, het zijn een aantal “wtf did I just read”-momentjes. Het einde vond ik stiekem een beetje makkelijk. Of juist goed gevonden? Hmm, daar ben ik nog niet over uit. Een plottwist is het in elk geval zeker!

Kortom, een leuke mysterieuze thriller met bizarre wendingen. Ik heb me vermaakt!

Meer recensies van BookstagramShirley