Kort, spannend, leuk!

BookstagramShirley 21 december 2025
Begin dit jaar ben ik (eindelijk) begonnen aan de serie De hulp. De eerste twee delen heb ik gelezen, dus het was tijd voor het korte verhaal dat alleen als ebook is uitgebracht; De bruiloft van de hulp. Een kort verhaal, dus een korte recensie lijkt me ook genoeg haha.

De proloog is direct spannend, je zit middenin een dreigende situatie en je moet als lezer gewoon weten hoe ze hierin beland zijn. Na de proloog maak je een kleine tijdsprong terug. Het is de ochtend van de bruiloft en Millie moet zich klaar gaan maken, maar ze ontvangt dreigementen. Wie is dit? Wie wil haar dood hebben? Het kan alle kanten op, want McFadden heeft nog wel eens wat plottwists voor ons in petto. Elk hoofdstuk eindigt met een cliffhanger waardoor het wel erg makkelijk is om toch nog even door te lezen.

Het was leuk, spannend en vooral heel kort. Leuk om gelezen te hebben, geen memorabele McFadden.

Meer recensies van BookstagramShirley

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.