Goed geschreven tweede deel. In dit boek heeft iedereen z'n geheim.

Carin Carin
26 mrt 2022

Het tweede deel in de spannende Duitse serie met Tom Babylon.
Als een snuffmovie op het grote scherm in Berlinale verschijnt met de dochter van de burgermeester in de hoofdrol, worden Tom Babylon en politiepsycholoog Sita Johanns ingeschakeld. Is de film echt of wil deze dochter van de burgermeester op een ziekelijke manier aandacht.

Op de videobeelden van de prominente bezoeker ziet Tom een jong meisje. Verontwaardigd en verrast herkent hij zijn zusje in het meisje. Is het Vi? Maar Vi zou toch al veel ouder zijn?

Wanneer even later een dochter van een ander uit de elitekringen verdwijnt is het geen toeval.
Een race tegen de klok om haar te vinden.

In dit boek leren we Sita beter kennen. In de schijngedrukte gedeeltes van het boek lezen we over haar moeilijke verleden. Een spannend en traumatisch verleden bepaald Sita haar heden. Maar niet te bevatten voor Sita haalt het verleden haar in. Wat weet zij van nummer 19. En wat heeft kamer 19 te maken met de verdwijningen van dochters van bepaalde elite mannen. Wat verbindt deze mannen met kamer 19.
Zolang ze allemaal iets te verbergen hebben en niet de waarheid spreken is het een moeilijke zaak voor Tom Babylon.

Een spannend en goed verhaal dit tweede deel van Tom Babylon.
Een nieuwe zaak .
Een langdurende privé opsporing van de vermissing van Viola, Toms zusje.
Een spannend, maar toch ook triest uitgediept verleden van Sita.

Omdat regelmatig deel 1 naar voren komt vond ik het prettig eerst deel 1 te hebben gelezen.
Het derde deel is een must om te lezen…..

Meer recensies van Carin