De ontlading als dessert van een spicy trilogie
Lust is het derde deel in de Geheimen van de chef trilogie van Eva Roberts.
Het verhaal:
Een stomend hete ontmoeting in het ijskoude Zweden zorgt voor een onvergetelijke sensatie.
Na de opwindende rit op de hondenslee kan Bregje haar lustgevoelens voor haar baas, Ärne Håkansson, nauwelijks nog verbergen. Maar ze moet wel, want die man is hartstikke gelukkig getrouwd met een vrouw die niet alleen bloedmooi is, maar ook nog eens superaardig. Hun liefde spat er van alle kanten af. Zij heeft maar één optie: terug naar Nederland vliegen en die sexy, ruige Viking zien te vergeten. Maar dat vindt het universum een bar slecht plan. De Zweedse natuur zet alles op alles om Bregje en Håkansson bij elkaar te brengen – en dan neemt het lot een onverwachte wending.
Dit derde en laatste deel is het deel waar we achter alle geheimen komen en misschien nog wel meer….
De anti-climax van het tweede deel, wordt hier in het laatste deel ruimschoots goedgemaakt. Je zou het bijna kunnen vergelijken met de goedmaaksex na een flinke ruzie….
Alle frustraties, irritaties en misverstanden daar komt eindelijk een einde aan. Na een helse zinderende spanning tussen Bregje en Ärne vinden ze eindelijk de tijd om echt met elkaar in gesprek te gaan. Soms lopen de emoties hoog op en misschien is dat wel nodig zodat er ook goed naar elkaar geluisterd word.
Het is niet voor niets dat er al vaker gezegd word dat je niet weet wat er achter gesloten deuren gebeurd. Wat je besluit om naar buiten te brengen en aan de wereld te laten zien. De schone schijn die soms het verwachte plaatje bij elkaar houdt. Het kost moed en kracht om dit op te geven of te veranderen.
De epiloog is een hartverwarmend feelgood einde om van te genieten.
Geheimen van de chef is een heerlijke culinaire spicy trilogie. Met cliffhangers, plotwendingen, spicy scenes en een mooi feelgood einde.
Bedankt Loft Books voor de recensie exemplaren.
Het verhaal:
De epiloog is een hartverwarmend feelgood einde om van te genieten.
Bedankt Loft Books voor de recensie exemplaren.